Skønne havestole og en skøn sommer

Hos os har vi simpelthen haft den skønneste sommer i vores dejlige parcelhus. Haven har fået masser af opmærksomhed og den har været centrum for en masse dejlige stunder i sommerferien. Børnene har boltret sig på græsplænen mens vi andre har siddet i de nye havestole med en god bog og et glas vin. Vi har haft dejlig med tid til hinanden hele familien og spillet spil i haven som kongespil og kroket og ved de nye havestole og og bordet spillet en masse brætspil.

Det har både været matador, hint og trivial pursuit børneudgaven. De nye havestole har skabt stor glæde og en masse gode stunder at tænke tilbage på når efteråret rusker i træerne og banker på.

Havestole

Vi har fået brugt havestolene på terrassen

Vi har købt nogle forskellige havestole til haven. Både til udestuen, den store og den lille terrasse.

Den lille terrasse er bedst at sidde på om morgenen, for der er ofte læ og den har morgensolen.

Den store terrasse bruger vi hele eftermiddagen og aftenen. Solen har bagt ned på den, hele sommeren og de nye terrassesten holder godt på varmen, så med strømpesokker eller bare fødder er det ligesom at der ligger gulvvarme under stenene. Den store terrasse har også typisk udmærket læ og den har været fremragende at opholde sig på. Det har generelt bare været en formidabel sommer i Danmark. Vi har grillet adskillige gange og haft masser af gæster på besøg til middag hvor vi har brugt de nye havestole til at sidde i og indtage de lækre bøffer og andet fra grillen.

Havestolene er i træ og i rigtig god kvalitet. De kræver dog noget vedligeholde i form af slibning og oliering når efteråret for alvor kommer. Men det gør jeg meget gerne for at holde trælooket i havestolene. Vi sætter dem gerne ind i skueret når tiden kommer at man også sætter uret tilbage og sommertiden dermed slutter. Det er også gerne der jeg giver havestolene turen med slibning i bund og oliering. Det passer fint at gøre ind i garagen hvor jeg sætter varme på og kan stå og ordne dem i ro og mag, inden de kommer ud i skuret og overvintret.

Havestole i høj kvalitet

Når havestolene er ordnet, er det gerne tid til at bordet får sig en tur så det også er køreklar til foråret igen kalder.

De nye havestole har vi købt ind af, så vi har 8 af dem i træ, så der er plads til lidt ekstra gæster rundt om bordet og selvfølgelig børnene. De er nogenlunde til at flytte rundt med selvom de er lavet af træ, så det er super dejligt med fleksibiliteten.

Havestolene er ergonomisk korrekt at sidde i og der er jo heller ikke nogen der gider at sidde dårligt når man rigtig skal slappe af og sidde og rigtig nyde tilværelse. Havestolen er let tilbagelænet og med armlæn, som sikret optimal komfort og rigtig holdning til ryggen. Det er simpelthen bare nogle rigtig gode havestole, som vi har fået fat i fra Havemøbelshoppen denne gang.