Optimer din kontraktstyring

I mange små og mellemstore danske virksomheder er der gevaldigt plads til forbedring omkring processerne når der arbejdes med kontrakter. Mange kontrakter ligger blot i mailsystemet, i Word dokumenter i en mappe på computeren eller i en google docs fil.

Når kontrakterne ligger statisk på disse placeringer har virksomheden ikke en særlig effektiv kontraktstyring og man er ikke opmærksom hvis en kontrakt er ved at udløbe. Det kan være kritisk i 2 situationer. Enten hvis det er en kontrakt der ikke automatisk bliver forlænget og skal forlænges eller omvendt hvis det er en kontrakt der automatisk bliver forlænget og ikke skal forlænges da den er forældet og der er kommet et nyt og bedre tilbud.

kontraktstyring

Hold styr på dine kontrakter

Med COMAsystem får du overblik over dine kontrakter og har altid styr på dem eller får en påmindelse når du skal foretage en aktiv handling der vedrører dem. Hos COMAsystem får du ikke blot et kontraktstyringssystem med også grundig vejledning og en introduktion til systemet så det hurtigt og effektivt kan implementeres i organisationen. Det er også muligt ta få hjælp til at indtaste hidtidige kontrakter, så det bliver gjort ordenligt. COMAsystems kontraktstyring system kan justeres og skræddersyes til lige præcis din virksomhed så funktioner der vigtige for din branche og virksomhed fremhæves og mindre vigtige funktioner skjules så de dermed ikke stjæler fokus. Hvis i gør brug af eksterne konsulenter i jeres virksomhed der skal have adgang til jeres system med kontraktstyring er det muligt at tilgå systemet uden for kontoret da det blot kræver internetadgang at komme på. Systemet er super intuitivt og nemt at arbejde i efter en kort introduktion. Denne intuitive platform vil højst sandsynligt frigive ressourcer, der så kan bruges andre steder i virksomheden og dermed påvirke positivt på de økonomiske interesser. Udover de økonomiske interesser er der også de praktiske hensyn at tage højde for, hvor optimering af kontraktstyring medfører at kontrakterne bliver lettere at tilgå, sortere og have et generelt overblik over. Der er på en lang række af parametre at kontraktstyring er en effektiv måde at optimere sin tid på.